Известие

Collapse
No announcement yet.

Един от шест проблема на италианките е наличен - помогнете!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от virusalfa
    Първоначално публикувано от tonov

Абе некой намирал ли е такива крушки, само че по 2w
    Голема грешка-само 1,2 вата и особено на климапанела на 155,Дедра и Темпра!!!Лампите са без цокъл
    Да де, на алфата са такива, щот ги смених всичките. Тоа умник преди мене е искал да му свети таблото синьо и познай - наклепал сички крушки с некъв син лак Резултата е ясен - плачевен, нищо се не видеше
    Обаче на типото на дигиталното табло тия за подсветката беха по 2W (само те). С лупа съм ги гледал надписите, да вида да се не е изтрило 1-то. Търсих да сменям, щот половината беха аут, обаче тц Накрая сложих по 1,2W
    166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti
    ex 156 2,4JTD; ex 146ti; ex 145 1,6 boxer

Comment

Голема грешка-само 1,2 вата и особено на климапанела на 155,Дедра и Темпра!!!Лампите са без цокъл
      Да де, на алфата са такива, щот ги смених всичките. Тоа умник преди мене е искал да му свети таблото синьо и познай - наклепал сички крушки с некъв син лак Резултата е ясен - плачевен, нищо се не видеше
      Обаче на типото на дигиталното табло тия за подсветката беха по 2W (само те). С лупа съм ги гледал надписите, да вида да се не е изтрило 1-то. Търсих да сменям, щот половината беха аут, обаче тц Накрая сложих по 1,2W
      На 155 и другите с климатроници ако сложиш по 2 вата крушки,горят едни работа по платката,ял съм го дръвото
      Аlfa 164 Super 2.5TD

Comment

Мене повече ме притеснява да не земе да стопи пластмасите
        166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti
        ex 156 2,4JTD; ex 146ti; ex 145 1,6 boxer

Comment

На 155 и другите с климатроници ако сложиш по 2 вата крушки,горят едни работа по платката,ял съм го дръвото
          На мойта съм си сложил 2 вата ама преди 2 год и не помна от къде ги намерих. А на дедрата на климатроника тия работи дет ги има на платката за намаляване на силата светлината ги отпоих и сега копчетата светят като фаровете ми
          Леле сега Киро като види как съм обяснил и ще ме спука от подигравки

Comment

Working...
          X